PVC i Aluminijumska stolarija

Želite li da gradite ekonomično u korak sa savremenim tehnologijama, a da pritom sačuvate stare dobre navike, uz više svetla u vašem poslovnom ili stambenom objektu. 
Manja potrošnja energije tokom cele godine, karakteriše nove tendencije u gradjevinarstvu , gde PVC ili Aluminijumska stolarija zauzimaju značajno mesto

PVC stolarija

Image

Pvc stolarija pokriva polivinu tržišta zbog svoje ekonomičnosti, postojanosti, cene izrade i malih troškova održavanja.
Zahvaljujući kvalitetnim PVC profilima, najsavremenim proizvodnim mašinama i visokoobučenom kadru u proizvodnji i na ugradnji u mogućnosti smo da vam ponudimo PVC stolariju visokog kvaliteta za sve vaše potrebe, kako na poslovnim tako i na stambenim objektima.

Uzradjujemo prozore i vrata po vašoj meri potrebama vašeg objekta. Pored klasične bele boje stolarije, u ponudi imamo dezene u raznim dekorima drveta , kao i u bojama RAL karte.

Stolarija u boji

Image

PVC stolarija u bojama unosi u vaš dom toplinu, lepotu i osecaj prirode u kombinaciji sa modernim tehnologijama.
Stolariju u bojama možete odabrati u jednostranoj ili obostranoj varijanti i tako dodatno estetski ulepšati vaš dom na eksterijeru ili u enterijeru.

salamander-bluevolution-82.jpg_350x350.jpg

Salamander Blue Evolution 82

Salamander Blue Evolution 82 je visokokvalitetan Nemački PVC profil.
Sistem budućnosti iz novog Salamander programa, dubinom profila od 82mm. Kombinuje vrhunsku uštedu energije sa inovativnom tehnologijom zaptivanja na najvišem nivou.

Gubici toplote su smanjeni posebno projektovanim konstrukcijama u okviru i krilu. U kombinaciji sa trostrukim termo staklom, daju izvanredne rezultate u svim klimatskim uslovima.

 

Image

ProfiLink Premium +

Pprofilink Premium +, je PVC profil je profil srednje klase, sa odličnim karakteristikama u uštedi energije. 

5 komorni sistem sa dubinom profila od 70mm. Ovaj profil se odlikuje lepim dizajnom i mogućnošću da da se odlično uklopi na mesta već postojećih prozora, pri renoviranju vaših poslovnih ili stambenih objekata.

Sa svojim dodatnim izolacionim komorama, ova opcija nudi izuzetan koeficijent toplotne provodljivosti.

Aluminijumska stolarija

Image
Image

Aluminijumski profili

Alumil M11000
M11000 Alutherm Plus je najrasprostranjeniji profil aluminijumske stolarije sa termo prekidom za prozore i vrata svih vrsta. Karakteriše ga velika pouzdanost (klasa Wk3 protiprovalne otpornosti) i prilagodljivost svim zahtevima, čineći ga idealnim izborom kako za poslovni tako i za stambeni prostor.

aluminijmska stolarija
Alumil M11500
Image

Svi mi želimo ostaviti dobar prvi utisak na ljude koji po prvi put dolaze u naš dom, a ulazna vrata su nešto što će najpre primetiti. Lepa vrata, modernog i atraktivnog dizajna svakako će im ostati u sećanju kada ih sa osmehom otvorite. Kada je reč o funkcionalnosti i tehničkim karakteristikama, to su vrata visokog kvaliteta i odlične završne obrade. Ulazna aluminijumska vrata mogu se izraditi sa ukrasnim panelom različitih modela i izgleda. Moguća je i kombinacija ravan aluminijumski panel i staklo podeljeno prečkama. Što se tiče same boje, ako želite notu elegantnosti i topline u vašem domu, možete se odlučiti za imitaciju boje drveta. Takođe, aluminijumska vrata mogu biti u bilo kojoj boji po RAL paleti.

Za vas smo na posebnim stranicama pripremili kataloge Aluminijumskih vrata koje trenutno imamo u ponudi i podelili smo ih na :

- Jednokrilna aluminijumska ulazna vrata
- Dvokrilna aluminijumska ulazna vrata
- Ulazna vrata sa skrivenim krilom

Image

Sertifikat Privredne komore Srbije

Saradjujemo sa najboljim svetskim kompanijama. 
Image
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1

SZR Linija Valjevo

                         

 

Firma linija karakteriše se širokim spektrom proizvoda i usluga.

Za Vas izvodimo radove na eksterijeru i enterijeru.

 

30 godina firme

Kontakt

 Obilazni put bb, 

 1400 Valjevo, Srbija

 +381 14 35 35 243

 Office@linija.rs

 

Search