PVC i Aluminijumski prozori

Image

PVC prozori po meri i vašoj želji

Svi PVC profili napravljeni su po sistemu vazdušnih komora. Još jedna pogodnost prozora načinjenih od PVC-a je lako i jednostavno održavanje. Osim toga, PVC materijal ima izuzetnu sposobnost sporog starenja. Jednostavno je otporan na sve spoljašnje uticaje i možemo reći da je skoro neuništiv.
Image

Za vas smo pripremili profile koji imaju najbolju iskorišćenost na našem geografskom podnevlju.

Ušteda energije, dugotrajnost i komfor samo su neki od parametara kojim se vodimo da bi postigli najbolje rezultate.

- Vrednosti toplotne izolacije do Uf-Wert = 1,3 W/m²K
- Debljina zastakljivanja do 41 mm
- Jednostavno održavanje
- Zvucna izolacija do 45 dB (do klase zvucne zastite IV)
      DETALJNO
- profilni sistem sa 6 komora
- Profilni sistem sa tri nivoa zaptivanja
- klasican ravan dizajn profila krila
- raspoloziv u mnogobrojnim dekor varijantama
   DETALJNO

Profilink Premium +

- Izolacija
- Zaštita od buke
- Staklo paket
- Bezbednost
- Rok trajanja
                       DETALJNO
______________________________________________________________

ALUMINIJUMSKI PROZORI - U SKLADU SA PRIRODOM

Prozori predstavljaju barijeru između spoljašnjeg sveta i unutrašnjosti prostorije i zbog toga moraju da budu otporni na sve vremenske nepogode, kvalitet ALU prozora se ogleda u tome da kao čvrst i postojan materijal može da odoli svim vremenskim uticajima.
Aluminijumski prozori mogu biti hladni (bez termo mosta) i sa termo mostom (poliamidna traka). Hladan profil se koristi isključivo za pozicije gde nema razlike u temperaturama spolja i unutra jer u suprotnom će kondezovati. Termo prekid (poliamidna traka) razdvaja aluminijum i stvara termo most tako da nema kondezovanja. Aluminijum ima u više serija koje koristimo i razlikuje se u širini poliamidne trake samim tim se i povećava dubina profila i dobija bolja energetska efikasnost.
Image
alumil-11000linija-valjevo.jpg
M11000 Alutherm Plus je najrasprostranjeniji profil aluminijumske stolarije sa termo prekidom za prozore i vrata svih vrsta. Karakteriše ga velika pouzdanost (klasa Wk3 protiprovalne otpornosti) i prilagodljivost svim zahtevima, čineći ga idealnim izborom kako za poslovni tako i za stambeni prostor.
ideal-nova-4000-linija-valjevo-1-.jpg
Tehnološki najnapredniji sistem aluminijumske stolarije u ponudi Alumil-a. Opremljen najsavremenijim termo prekidom ispunjava najstrože evropske standarde prema institutu IFT Rosenheim u oblastima toplotne i zvučne izolovanosti kao i udarima vetra.

Ušteda novca i energije

Energetska efikasnost je rastuća potreba u savremenom svetu, između ostalog i zbog očuvanja prirodnih resursa. Zbog toga su u razvijenim zemljama u građevinarstvu propisani standardi koje stolarija mora da ispuni. I kod nas je sve izraženiji taj trend i rast ekološke svesti u društvu, ali i u građevinskom zakonodavstvu. Tako u ponudama banaka mozete naći povoljne kredite za uštedu energije, a odobravaju se za kupovinu i ugradnju alu i pvc stolarije.
kak_reklamirovat_metalloplastikovie_okna.jpg

Najsavremenija tehnologija u prijatnom ambijentu daje odlicne rezultate.

Godinama u nazad pripadamo grupi odabranih firmi, čije se ime spominje sa pažnjom i poštovanjem.

Naši saradnici

Bestie
Saradjujemo sa najboljim svetskim firmama za proizvodnju PVC i Aluminijumske stolarije. Kvalitet izrade i dugovečnost profila za nas su jedini parametar.

Aluplast tradicija kvaliteta

Alumil S.A. je najveća privatna grupacija za ekstruziju aluminijuma u Jugoistočnoj Evropi, na osnovu proizvodnje, distributivne mreže i asortimana aluminijumskih sistema. Trenutno nas svrstavaju među najveće dobavljače brendiranih arhitektonskih aluminijumskih sistema u Evropi.


Sa više od 30 godina iskustva, Alumil je jedna od najrazvijenijih kompanija na globalnom nivou u oblasti dizajna i proizvodnje ekstrudiranih aluminijumskih proizvoda, sa proizvodnim linijama najnovije tehnologije u svim svojim postrojenjima. Alumil proizvodi aluminijumske sisteme za sve upotrebe, koji su projektovani, razvijeni i testirani u odelenju za istraživanje i razvoj naše grupacije, a zatim sertifikovani od strane međunarodno priznatih instituta i laboratorija, kao što su: IFT Rosenheim (Nemačka), A.A.M.A (SAD), Instituto Jordano (Italija), EKANAL (Grčka), itd.

Alumil logo

Sertifikat Privredne komore Srbije

 

SZR Linija Valjevo

                         

 

Firma linija karakteriše se širokim spektrom proizvoda i usluga.

Za Vas izvodimo radove na eksterijeru i enterijeru.

 

30 godina firme

Kontakt

 Obilazni put bb, 

 1400 Valjevo, Srbija

 +381 14 35 35 243

 Office@linija.rs

 

©2018 Linija Valjevo. Sva autorska prava sačuvana od Linija Valjevo.

Search