SZR Linija+381(0)14 35 35 243

PVC i aluminijumska stolarija | Vrata i prozori

SZR Linija | O nama

SZR Linija | O nama

Više od 28 godina poslovanja, tradicije i rada.
PVC i aluminijumska stolarija - Linija, Valjevo | O nama

Linija d.o.o. iz Valjeva je osnovana 1988. godine kao mala zanatsko-bravarska radionica. Krajem prošlog veka nametnula se potreba da se čelik i drvo kao sirovine zamene sa materijalima lakšim za obradu i jefitnijim, koji bi u isto vreme zadovoljili sve ekološke kriterijume i normative. Zahvaljujući novim tendencijama i potrebama tržišta, kao i zahtevima zaštite životne sredina, sredinom devedesetih godina prošlog veka firma se opredeljuje za proširenje svoje delatnosti na proizvodnju prozora i vrata od aluminijuma i PVC-a.

U tom periodu u saradnji sa renomiranim proizvođačima aluminijumskih profila ALUMIL iz Grčke, kao i PVC profila ALUPLAST iz Austrije, Linija postavlja temelje svoje osnovne delatnosti. Od 2002. godine Linija ima sopstvenu proizvodnju dvoslojnih i troslojnih termopan stakala. Vrste stakla poput parsola, niskoemisionog clima guard solar stakla punjenog argonom i preko 30 vrsta ornamenata, odraz su praćenja svetskih tendencija i kvaliteta.

Unapređenje proizvodnje i obima poslovanja uslovilo je povećanje i proširenje radnog prostora i broja zaposlenih. Danas, Linija ima četiri hale i ukupno 3.000 metara2 radnog i poslovnog prostora. Naši proizvodni pogoni su opremljeni savremenim mašinama i alatima potrebnim za kvalitetnu proizvodnju. Linija trenutno zapošljava 30 visoko obučenih radnika, spremnih za najveće izazove koje ova delatnost zahteva. Takođe, Linija raspolaže savremenim voznim parkom specijalizovanih vozila za bezbedan transport materijala, stolarije i stakla.

PRISUTNOST NA TRŽIŠTIMA

Velike zasluge za izuzetne poslovne rezultate ima menadžment firme koji je u fokus svoje poslovne strategije postavio primenu inovacija, planiranje proizvodnje i razvoj prodajne mreže u Srbiji i u inostranstvu. S ponosom ističemo da naša firma danas posluje u Švajcarskoj, Austriji, Švedskoj i Belgiji. Kvalitetnim radom i kreiranjem niza proizvoda koji su konkurentni najvećim svetskim proizvođačima, Linija je pokazala visok nivo profesionalnosti u međunarodnim okvirima.

Lista poslovnih, specijalizovanih i stambenih objekata koje smo radili i kojima smo značajno unapredili izgled, svakim danom je sve veća.

Neki od njih su: Roda mega market Valjevo, JUB Šimanovci, Agromarket, Sezam 014, Poreska uprava Valjevo, Dunav osiguranje, Filološki fakultet, pozorište Duško Radović, KBC Zemun, Aerodrom Nikola Tesla itd.

ZASTUPNIŠTVO NAJVEĆIH SVETSKIH PROIZVOĐAČA

Linija je postala zastupnik najvećeg svetskog proizvođača aluminijumskih profila, ALUMIL-a iz Grčke i renomiranogi proizvođača stakla, AGC-a iz Belgije. Saradnja sa ovim proizvođačima omogućila nam je da postanemo jedan od lidera na ovom tržištu u oblasti proizvodnje stakla, PVC i aluminijumskih proizvoda za sve tipove objekata.

UVOĐENJE STANDARDA ISO 9001 I CE OZNAKA

Linija je svoje poslovanje i kvalitet na tržištu dokazala i uvođenjem standarda ISO 9001 i CE znaka.

Proizvodnja
NAGRADA ZA PREDUZETNIŠTVO

Godine 2004. godine Linija je dobila Nagradu za preduzetništvo od Regionalne privredne komore Srbije, a 2009. godine od Pro-credit banke nagradu Pro-biznis lider, čime je potvrđen kvalitet i uspešnost poslovne politike firme.

Vesti

Aktuelnosti
Vesti | PVC i aluminijumska stolarija - Linija, Valjevo
Potpisan ugovor sa Poreskom upravom, Valjevo
28 Jul
Potpisan ugovor sa Poreskom upravom, Valjevo

Firma SZR Linija je potpisala ugovor za sanaciju fasade i zamenu fasadne stolarije na objektu PU Valjevo.

Potpisan ugovor sa Turističkom organizacijom Valjeva
20 Jul
Potpisan ugovor sa Turističkom organizacijom Valjeva

Firma SZR Linija potpisala je ugovor za sanaciju i uređenje prostora turističko informativnog centra.

Izvođenje radova na odeljenju neurologije u Valjevskoj bolnici
15 Jun
Izvođenje radova na odeljenju neurologije u Valjevskoj bolnici

U junu 2015. godine u saradnji sa Blicom, Linija je uspešno završila radove na rekonstrukciji odeljenja neurologije u Valjevskoj bolnici

Naši dobavljači

Aluminijum | PVC | Okovi | Stakla
Dobavljači | PVC i aluminijumska stolarija - Linija, Valjevo

SZR Linija | Lokacija

Naša lokacija
PVC i aluminijumska stolarija | SZR Linija | Lokacija

SZR Linija | Kontakt

Kontaktirajte nas
PVC i aluminijumska stolarija | SZR Linija | Kontakt

Ime i prezime*

Broj telefona*

I-mejl*

Poruka*

SZR Linija
Adresa:
Obilazni put bb, 14000 Valjevo
Dimitrija Tucovića 77, 11000 Beograd
Srbija

Telefoni:
Valjevo: +381 14 35 35 243
Beograd: +381 11 783 94 84

I-mejl:
Valjevo: office@linija.rs
Beograd: officebg@linija.rs

Fax: +381 14 35 35 243

Radno vreme:
Radni dan: 7.00 - 17.00
Subota: 7.00 - 15.00