ALUMINIJUMSKI PROZORI - U SKLADU SA PRIRODOM

Prozori predstavljaju barijeru između spoljašnjeg sveta i unutrašnjosti prostorije i zbog toga moraju da budu otporni na sve vremenske nepogode, kvalitet ALU prozora se ogleda u tome da kao čvrst i postojan materijal može da odoli svim vremenskim uticajima.
Aluminijumski prozori mogu biti hladni (bez termo mosta) i sa termo mostom (poliamidna traka). Hladan profil se koristi isključivo za pozicije gde nema razlike u temperaturama spolja i unutra jer u suprotnom će kondezovati. Termo prekid (poliamidna traka) razdvaja aluminijum i stvara termo most tako da nema kondezovanja. Aluminijum ima u više serija koje koristimo i razlikuje se u širini poliamidne trake samim tim se i povećava dubina profila i dobija bolja energetska efikasnost.
Image

Naši saradnici

Bestie
Saradjujemo sa najboljim svetskim firmama za proizvodnju PVC i Aluminijumske stolarije. Kvalitet izrade i dugovečnost profila za nas su jedini parametar.
Alumil S.A. je najveća privatna grupacija za ekstruziju aluminijuma u Jugoistočnoj Evropi, na osnovu proizvodnje, distributivne mreže i asortimana aluminijumskih sistema. Trenutno nas svrstavaju među najveće dobavljače brendiranih arhitektonskih aluminijumskih sistema u Evropi.


Sa više od 30 godina iskustva, Alumil je jedna od najrazvijenijih kompanija na globalnom nivou u oblasti dizajna i proizvodnje ekstrudiranih aluminijumskih proizvoda, sa proizvodnim linijama najnovije tehnologije u svim svojim postrojenjima. Alumil proizvodi aluminijumske sisteme za sve upotrebe, koji su projektovani, razvijeni i testirani u odelenju za istraživanje i razvoj naše grupacije, a zatim sertifikovani od strane međunarodno priznatih instituta i laboratorija, kao što su: IFT Rosenheim (Nemačka), A.A.M.A (SAD), Instituto Jordano (Italija), EKANAL (Grčka), itd.

Alumil logo
alumil-11000linija-valjevo.jpg
M11000 Alutherm Plus je najrasprostranjeniji profil aluminijumske stolarije sa termo prekidom za prozore i vrata svih vrsta. Karakteriše ga velika pouzdanost (klasa Wk3 protiprovalne otpornosti) i prilagodljivost svim zahtevima, čineći ga idealnim izborom kako za poslovni tako i za stambeni prostor.
ideal-nova-4000-linija-valjevo-1-.jpg
Tehnološki najnapredniji sistem aluminijumske stolarije u ponudi Alumil-a. Opremljen najsavremenijim termo prekidom ispunjava najstrože evropske standarde prema institutu IFT Rosenheim u oblastima toplotne i zvučne izolovanosti kao i udarima vetra.
Saradjujemo sa najboljim svetskim kompanijama. 
Image
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1

Sertifikat Privredne komore Srbije

SZR Linija Valjevo

                         

 

Firma linija karakteriše se širokim spektrom proizvoda i usluga.

Za Vas izvodimo radove na eksterijeru i enterijeru.

 

30 godina firme

Kontakt

 Obilazni put bb, 

 1400 Valjevo, Srbija

 +381 14 35 35 243

 Office@linija.rs

 

Search