Staklene tuš kabine po meri

Na početku možemo podeliti tipove tuš kabina na tri dela. Paravani, Vrata sa šarkama i vrata klizni sistem. U realnosti samo se vrata sa šarkama i vrata klizni sistem nikada ne podudaraju. Sve ostale varijante su moguće

Pripreme i saveti

Svi smo svesni važnosti koju nosi izgradnja kupatila. Zato je važno da od početka znate kako želite da vaše kupatilo izgleda i da li je tehnički izvodljivo sve što ste zamislili u datom prostoru.
Sve jedno da li ste sami osmislili ili ste angažovali arhitektu, potrebno je da se konsultujete sa izvodjačima radova da li je sve tehnički izvodljivo.

Tuš kabine se mogu razlikovati od toga da li kabinu postavljati na pločice ili na kadicu, do različitih tipova stakla i načina na koji se vrata otvaraju.

tus kabine po meri

Pri radu Elektro i Vodovodnih instalatera obavezno je fotografisati putanju kuda idu cevi.

Vodite računa da li vam se keramičar uradio dobar pad u kabiini ili su vertikalni zidovi krivi.

Pri odabiru pločica imajte u vidu da na tržištu postoje pločice koje se odlikuju izuzetnom tvrdoćom, te da pri bušenju može doći do pucanja, posebno ako iza pločica nije dobro nanesen lepak.

Ugradnja i održavanje tuš kabina

Uspešna ugradnja i dalje održavanje tuš kabine zavisi od toga kako ste se postavili na početku i da li je ispoštovano da bude dobar pad u kabini, da budu pravi zidovi, tačno obeležena putanja vodovodnih cevi i druge sitnice koje vam mogu kasnije prouzrokovati ozbiljne probleme.

 Tus kabine po meri aluminjumski uU profil za fiksna stakla


Osim sistema sa šarkama, na paravan stakla mogu se montirati i vrata sa kliznim sistemom. 

Tipovi stakla

Za paravane ali i ostale tipove tuš kabina koristi se standardno 8 mm kaljeno staklo.
Kao i kod ostalih tipova tuš kabina u ponudi su nekoliko tipova stakla.

Tuš kabine sa šarkama

Šarke staklo-zid i šarke staklo-staklo

Vrata i jedan fiks

Kao i sa paravanima i u ovim slučajevima mogu se pojaviti stakla koja su fiksirana, ali su ona manjih dimenzija od paravana i zvaćemo ih fix. Kabine mogu biti sa jednim,dva ili tri fixa.

Tuš kabine po meri daju velike mogućnosti, tako da se prostor može maksimalno iskoristiti. Da li su to samo vrata na unapred ozidanom kupatilu, horizontalno vrata i jedan fix ili dva fiksa i vrata: Sve to ali i više možete dobiti ako se odlučite za vrata tuš kabine sa šarkom.
Image

Ugaone tuš kabine

Ugaone tuš kabine su najčešći oblik koji odovara prostoru koji smo za to ostavili u našem kupatilu.
Da li je to sa jednim fiksom i vratima ili sa dva fiksa i vratima, sistem zid staklo ili staklo staklo, ovaj sistem pruža najbolje performanse.
Image

Tuš kabine klizni sistem

Tuš kabine sa kliznim sistemom predstavljaju jedan od načina na koji se mogu otvarati vrta na tuš kabinama. Klizni sistemi sa jednim vratima, mogu se postavljati na jednostranim ili ugaonim kabinama. Dupli klizni sistemi uglavno se postavljaju na ugaonim kabinama i u kupatilima koja se prostorno ograničeni.

Image

Dupli klizni sistem

slika fotografija tus kabine klizni sistem image

Stakleni paravani za kade

Stakleni paravani za kade mogu biti fiksni ili pokretni. Razlozi da se postavi staklo na kadu mogu biti različiti . Zato kao i kod tuš kabina po meri, tako i kod kada vam možemo pružiti veliki izbor mogućnosti.

Stakla na kadama mogu biti od 6 milimetara do 8 milimetara , stakla moraju biti kaljena.
Sistemi postavljanja i otvaranja su ista kao i kod tuš kabina. Staklo može biti fiksno ili da se otvaraju na šarke ili klizni sistem. GALERIJA

Sertifikat Privredne komore Srbije

SZR Linija Valjevo

                         

 

Firma linija karakteriše se širokim spektrom proizvoda i usluga.

Za Vas izvodimo radove na eksterijeru i enterijeru.

 

30 godina firme

Kontakt

 Obilazni put bb, 

 1400 Valjevo, Srbija

 +381 14 35 35 243

 Office@linija.rs

 

Search